Exchange of cultures 2: Samen eten verbindt!

Samen eten! Neem zelf wat lekkers te eten mee uit je eigen cultuur. Kaasblokjes, kersen of exotische hapjes, alles is prima. Inwoners uit Neder-Betuwe vanuit verschillende culturen en leeftijden zijn hier om met elkaar te eten en elkaar te leren kennen. Alle inwoners van de gemeente Neder-Betuwe zijn welkom op woensdag 15 november 2017 van 18.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis Ochten, Dokter van Drielplein 2.

De eerste editie van ‘exchange of cultures’ in juli 2017 was een groot succes. Samen met Dorpshuis Ochten, Welzijn Rivierstroom, Mozaïek Welzijnsdiensten, jongeren uit verschillende culturen en de Jongerenraad  Neder-Betuwe organiseren we het daarom nu voor de tweede keer. Er is geen leeftijdsgrens, dus iedereen is welkom!

Voor meer informatie bel Annelieke Steenbergen 06-47321364 of mail anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl. Meld je uiterlijk 13 november a.s. even aan via: jongerenraadnb@gmail.com.