Echtpaar Van Walsem-van den Berg uit Kesteren 60 jaar getrouwd

Op dinsdag 14 november 2017 was het zestig jaar geleden dat de heer J. (Jan) van Walsem (84 jaar) en mevrouw A. (Alida) van Walsem-van den Berg (81 jaar) uit Kesteren trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Walsem
Foto's door 3JetFotografie Ochten

Het diamanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer C.G.A. Cornielje.

De wieg van de heer Van Walsem stond in Rhenen, mevrouw Van Walsem zag het levenslicht in Amerongen. Daar zijn zij in 1957 ook getrouwd. Het echtpaar kreeg vijf kinderen. Inmiddels is de familie met alle kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en aanhang uitgegroeid tot een dierbaar gezelschap van ongeveer vijftig personen.

Een dochter van het echtpaar vertelt: “Mijn moeder ging in Leersum naar catechisatie. Mijn vader zag mijn moeder daar eens en bleef toen voor haar naar Leersum gaan. Ze gingen een keertje uit, kregen verkering en zijn getrouwd”. Het echtpaar heeft 42 jaar in Elst gewoond, sinds april van dit jaar wonen de heer en mevrouw Van Walsem in zorgcentrum Het Anker in Kesteren.

Dit diamanten huwelijksjubileum ging ook voor het echtpaar Van Walsem niet ongemerkt voorbij. De achterkleinkinderen kwamen dinsdagmiddag zingen. En op een later moment heeft het hele gezelschap nog een feestelijke bijeenkomst.

Echtpaar Van Walsem