Echtpaar Van Lent-van Asch uit Opheusden 50 jaar getrouwd

Op vrijdag 17 november 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer W. (Willem) van Lent en mevrouw E. (Eefje) van Lent-van Asch uit Opheusden trouwden. Namens de gemeente bracht wethouder Herman Gerritsen het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Lent

De heer en mevrouw Van Lent zijn allebei 74 jaar oud. De wieg van de heer Van Lent stond in Kesteren, mevrouw Van Walsem zag het levenslicht in Echteld. In 1967 zijn zij getrouwd, in het gemeentehuis in Ochten. Na het huwelijk betrokken zij een woning in Opheusden en ze zijn eigenlijk nooit de gemeente Neder-Betuwe uit gegaan. Het echtpaar kreeg twee zoons en drie kleinkinderen.

Willem van Lent kwam wel eens mee met de broers van Eefje van Asch, maar toen zag ze hem nog niet staan. De vonk sloeg jaren later over, op de ijsbaan in Opheusden, waar ze samen met haar broers naartoe ging. Na vier jaar verkering trouwde Willem en Eefje.

Op een later moment staat de familie Van Lent nog eens stil bij het gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Lent
Foto's: 3JetFotografie Ochten