9 november: financieel spreekuur in gemeentehuis Neder-Betuwe

van 18.00 – 19.30 uur

Donderdag 9 november van 18.00 – 19.30 uur kunnen inwoners terecht bij vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom over zaken op het gebied van financiën. De locatie is het gemeentehuis aan de Burgemeester Lodderstraat 20 in Opheusden.

U kunt bijvoorbeeld terecht voor de volgende zaken: invullen van formulieren, aanvragen AOW, hulp bij moeilijke (juridische) brieven, aanvragen van bijzondere bijstand, toeslagen of bijdrage uit minimaregelingen, aanvragen van een betalingsregeling, stopzetten van abonnementen of loterij. Ook jongeren kunnen terecht over bijvoorbeeld: Studeren en dan?

Er zijn aparte spreekkamers zodat in alle rust en met privacy overlegd kan worden. De data van de komende spreekuren in 2017 zijn: 23 november en 7 en 21 december.