Wie?

Wie verdient er volgens u een bijzondere pluim?

Wie verdient er volgens u een bijzondere pluim? Wie stelt zich volgens u bijzonder sociaal op? De gemeente kent de Vrijwilligersspeld, een blijk van waardering voor de inzet van een inwoner of groep inwoners van onze gemeente.

Vrijwilligersspeld

• is het de jongeman die iedere week de kliko voor u aan de weg zet?
  • of de enthousiaste vrijwilligers van uw buurtvereniging?
  • is het de dame die met u meegaat als u naar het ziekenhuis gaat of om boodschappen te doen?
  • of de drijvende kracht achter uw sportkantine?
  • is het uw buurvrouw of buurman die u helpt met het lezen en schrijven van moeilijke brieven?
  • of uw dorpsgenoot die tijdens het uitlaten van de hond ook afval opruimt dat hij onderweg tegenkomt?
  • zijn het de vrijwilligers van de dierenopvang?
  • of uw dorpsgenoten die een gezellige middag of avond organiseren voor de kinderen of de ouderen?

Meld die persoon aan voor de Neder-Betuwse Vrijwilligersspeld! Kijk elders op onze site voor meer informatie en het aanmeldformulier.