Mevrouw Van der Meer–Bender uit Opheusden 104 jaar oud!

Zij is de oudste inwoner van Neder-Betuwe, mevrouw G.W. van der Meer-Bender uit Opheusden. Op zondag 23 juli is zij 104 jaar geworden. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg felicitaties en bloemen bij haar.

Mevrouw Van der Meer-Bender

Mevrouw Van der Meer werd in 1913 geboren in Ede. Vroeger werkte zij onder andere voor het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) van de Buitengewone Pensioenraad en als maatschappelijk werkster bij Philips in Eindhoven. Zij heeft twee kinderen; een zoon en een dochter. Ook heeft zij vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Met het bezoek ging voor de burgemeester tegelijkertijd de wens in vervulling, gedaan bij zijn aantreden in april, om kennis te maken met de oudste inwoner van Neder-Betuwe.