Hulp nodig bij uw administratie?

Dit jaar is het financieel spreekuur nog op 21 december van 18:00-19:30 uur in het gemeentehuis te Opheusden.

Laat formulieren, aanvragen voor toeslagen of een brief die u niet begrijpt niet liggen! Inwoners van Neder-Betuwe kunnen terecht bij een aantal vrijwilligers van Welzijn Rivierstroom over zaken op het gebied van financiën. De locatie is het gemeentehuis aan de Burgemeester Lodderstraat 20 in Opheusden.

In 2018 is er iedere maand in de oneven weken een financieel spreekuur. Heeft u hulp nodig en twijfelt u of u terecht kunt bij het financieel spreekuur? Neem dan contact op met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom. Telefoonnummer 06-33421037.