Echtpaar Keiman-Hommersom uit Ochten 50 jaar getrouwd

Op woensdag 6 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer M. (Rinus) Keiman en mevrouw C.A. (Topie) Keiman-Hommersom uit Ochten trouwden.

Op woensdag 6 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer M. (Rinus) Keiman en mevrouw C.A. (Topie) Keiman-Hommersom uit Ochten trouwden. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Keiman
Foto's door 3JetFotografie Ochten

De heer Keiman (72 jaar) en mevrouw Keiman-Hommersom (69 jaar), beiden geboren in Utrecht, trouwden op 6 december 1967, ook in Utrecht. Het echtpaar heeft na het huwelijk een jaar bij ouders ingewoond, daarna begon de rondreis door Nederland: via Utrecht, Eck & Wiel, Dordrecht, Vianen en Tiel kwamen ze uiteindelijk in Ochten terecht. Het echtpaar kreeg twee zoons en een dochter en er zijn inmiddels ook vier kleinkinderen.

Rinus Keiman is zijn hele leven vrachtwagenchauffeur in Nederland geweest. Topie Keiman-Hommersom werkte jarenlang bij verschillende bedrijven als administratief medewerkster.

Mevrouw Keiman kan zich de eerste ontmoeting nog goed herinneren: “51 jaar geleden, op tweede Kerstdag, ging ik uit dansen met een vriendin. Daar zagen Rinus en ik elkaar en hij is niet meer weggegaan”. Na bijna een jaar verkering traden Rinus en Topie in het huwelijk.

Het gouden huwelijksjubileum van de heer en mevrouw Keiman laten ze niet geheel ongemerkt voorbij gaan. “We gaan met naaste familie eten en op een later moment gaan we er saampjes ook nog even tussenuit”, vertelt mevrouw Keiman.

Echtpaar Keiman

Uitgelicht