Echtpaar De Goede-van Winden uit Ochten 50 jaar getrouwd

Op dinsdag 19 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer C.P. (Kees) de Goede en mevrouw P. (Nel) de Goede-van Winden uit Ochten trouwden.

Op dinsdag 19 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer C.P. (Kees) de Goede en mevrouw P. (Nel) de Goede-van Winden uit Ochten trouwden. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar De Goede
Foto's 3JetFotografie Ochten

De heer De Goede (73 jaar) en mevrouw De Goede (72 jaar), beiden geboren in Rotterdam, trouwden op 19 december 1967, ook in Rotterdam. Na het huwelijk heeft echtpaar De Goede eerst in Duitsland gewoond. Dat had te maken met het werk van Kees de Goede; hij werkte bij de luchtmacht. Na Duitsland hebben ze vele jaren in Veenendaal gewoond, tot de woningen in Ochten gebouwd werden. Dat was 19 jaar geleden en zij wonen er nog steeds.

Echtpaar De Goede heeft drie kinderen en drie kleinkinderen.

De heer De Goede is vanuit de luchtmacht op diverse uitzendingen geweest en was ook lange tijd werkzaam in Soesterberg. Mevrouw De Goede heeft tot aan haar pensioen als geriatrisch verpleegkundige in een zorgcentrum in Veenendaal gewerkt.

In Rotterdam ontmoetten Kees en Nel elkaar via de jeugdvereniging van dezelfde kerk. Vele jaren later bleek dat zij ook op dezelfde kleuterschool hebben gezeten.

Het gouden huwelijksjubileum laat echtpaar De Goede niet ongemerkt voorbij gaan, ze vieren het samen met vrienden en familie.

Echtpaar De Goede

Uitgelicht