Echtpaar Augustinus-Lindner uit Ochten 50 jaar getrouwd

Op donderdag 28 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer N.W.C. (Niek) Augustinus en mevrouw S. (Samelien) Augustinus-Lindner uit Ochten trouwden.

Op donderdag 28 december 2017 was het vijftig jaar geleden dat de heer N.W.C. (Niek) Augustinus en mevrouw S. (Samelien) Augustinus-Lindner uit Ochten trouwden. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Augustinus
Foto's 3JetFotografie Ochten

De wieg van de heer Augustinus (72 jaar) stond in Beuningen, mevrouw Augustinus (76 jaar) zag het levenslicht in Kesteren en daar trouwden zij ook op 28 december 1967. Het echtpaar woonde enkele jaren in Opheusden, maar is daarna naar Ochten gegaan.

De heer en mevrouw Augustinus kregen 5 kinderen, 24 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Niek Augustinus heeft altijd als boer de koeien en grond verzorgd, terwijl Samelien Augustinus zorgde dat het binnen het gezin op rolletjes liep.

Met een dagje weg en een etentje met familie en vrienden staat echtpaar Augustinus stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Augustinus

Uitgelicht