Doe mee en bedank de BOB!

De gemeente Neder-Betuwe wenst u fijne feestdagen en hoopt dat de BOB zijn of haar collega’s, kennissen, vrienden en familie veilig thuisbrengt.

Kent u ook zo iemand in uw vriendenkring of familie die altijd de BOB is? Dan is nu de kans iets terug te doen.

BOB

Geef per mail of sociale media aan waarom de BOB in het zonnetje moet worden gezet. Mail het via bedankBOB@nederbetuwe.nl.

Voor de winnaars hebben lokale ondernemers en de gemeente een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld:

• Dinerbon voor 2 personen, beschikbaar gesteld door en te besteden bij restaurant De Waal, Waalbandijk 37, Ochten
  • 2 entreekaarten voor de Hollandse Avond op 18 maart 2018 in dorpshuis Ons Tehuis IJzendoorn
  • VVV-bonnen ter waarde van € 25 beschikbaar gesteld door gemeente Neder-Betuwe

De actie duurt tot en met 31 december. Half januari maken we de winnaars bekend.