Uitvoering wegwerkzaamheden in Echteld

Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 8 september

De locaties waar wordt gewerkt van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 8 september zijn:

  • het fietspad en de rijbaan van de Meersteeg tussen de kruising met de Eierkampseweg en de brug over de Linge
  • de carpoolplaats aan de Meersteeg vlakbij de op- en afrit Echteld van de A15
  • het fietspad langs de Voorstraat tussen de spoorlijn en de kruising met de Brenksestraat nabij “De Oude Duikenburg”

Bord

De planning van de werkzaamheden per locatie ziet er als volgt uit:

Meersteeg Echteld

  • maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus: voorbereidende werkzaamheden waarbij het verkeer plaatselijk over één rijstrook wordt geleid
  • maandag 28 augustus 07.00 uur tot en met uiterlijk vrijdag 1 september 19.00 uur: asfaltwerkzaamheden waarbij de gehele rijbaan is afgesloten voor alle verkeer, indien mogelijk wordt de weg eerder opengesteld. Een omleidingsroute wordt ingesteld.
  • maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september: straatwerkzaamheden bij inritten (in overleg met bewoners)

Carpoolplaats Echteld

  • maandag 28 augustus 07.00 uur tot en met uiterlijk vrijdag 1 september 19.00 uur: asfalt- en markeringswerkzaamheden waarbij de carpoolplaats volledig is afgesloten. De gehele carpoolplaats wordt voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag en worden parkeervakken met markering aangebracht. Het is noodzakelijk dat de carpoolplaats vrij is van auto’s, daarom is er ook tijdelijk een wegsleepregeling van kracht!

Voorstraat Echteld

  • maandag 28 augustus 07.00 uur tot en met uiterlijk vrijdag 1 september 19.00 uur: asfalt- en markeringswerkzaamheden op het vrijliggende fietspad. Omdat dit fietspad nog niet is opengesteld en fietsers nog steeds gebruik maken van de rijbaan, kunnen fietsers ook tijdens de werkzaamheden hun normale weg vervolgen over de rijbaan.

Bij de genoemde asfaltwerkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden.

Ondanks dat wij u zo volledig mogelijk willen informeren, is het mogelijk dat u toch nog vragen of opmerkingen heeft. In dat geval kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de hoofduitvoerder van Aannemersbedrijf Verhoeven, de heer Van Deursen, op telefoonnummer 06-53329666.

Uitgelicht