Nederlandse nationaliteit voor negen inwoners uit Neder-Betuwe

Negen inwoners uit de gemeente Neder-Betuwe kregen op dinsdag 29 augustus de Nederlandse nationaliteit.

Negen inwoners uit de gemeente Neder-Betuwe kregen op dinsdag 29 augustus de Nederlandse nationaliteit nadat zij in handen van burgemeester A.J. Kottelenberg de eed of de belofte hadden afgelegd.

Burgemeester Kottelenberg gaf in zijn toespraak aan dat hij blij is met een samenleving van mensen uit verschillende landen. “Het verbreedt onze horizon en we worden er rijk van in ons hoofd en in ons hart als we ook andere culturen leren kennen.” De genaturaliseerde inwoners komen oorspronkelijk uit zeven verschillende landen: Groot-Brittannië, Bondsrepubliek Duitsland, Afghanistan, Sovjet-Unie, Roemenië, Birma/Myanmar en Thailand.

Naturalisatie