IJzendoorn maakt 17 augustus kans op 'Mooiste plaats van Gld.'

Stem via de app op IJzendoorn!

Iedereen kan IJzendoorn steunen door te stemmen op IJzendoorn op 17 augustus via de app op de site van Omroep Gelderland: www.omroepgelderland.nl/zomeringelderland. Hoe meer stemmen des te meer punten.

In augustus trekt de karavaan van Omroep Gelderland in drie weken langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie Gelderland. De bezochte plaatsen dingen mee naar de titel: 'De mooiste plaats van Gelderland.'

Geld voor een lokaal goed doel

IJzendoorn zou maximaal 1000 euro kunnen verdienen door opdrachten uit te voeren. Dat geld kan worden besteed aan een lokaal goed doel.

Uitzendingen zijn gratis bij te wonen

De uitzendingen zijn gratis bij te wonen en steeds meer mensen doen dat. Vorig jaar woonden 20.000 mensen de live-uitzendingen bij. Loco-burgemeester Hans Keuken zal IJzendoorn op 17 augustus live 'pitchen/promoten' op Omroep Gelderland, 's ochtends om 08.20 uur in de radio-uitzending.

Zomer in Gelderland