Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Van Rennes-van Breda uit Dodewaard

Vandaag, woensdag 23 augustus, is het vijftig jaar geleden dat de heer W. van Rennes en mevrouw A.A.J. van Rennes-van Breda trouwden.

Vandaag, woensdag 23 augustus, is het vijftig jaar geleden dat de heer W. van Rennes en mevrouw A.A.J. van Rennes-van Breda trouwden. Namens gemeente Neder-Betuwe bracht wethouder Hans Keuken het gouden bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Rennes-van Breda

Wouter van Rennes (71 jaar) is geboren in Wageningen, Astrid van Rennes (70 jaar) zag het levenslicht in Rheden. Het echtpaar is in 1967 in Zeist getrouwd. Het echtpaar kreeg twee zoons en vier kleinkinderen.

Wouter van Rennes heeft jarenlang een eigen schilders- en bouwbedrijf gehad, dat later door de beide zoons is overgenomen. Astrid van Rennes werkte voor haar trouwen als verpleegkundige en is na het huwelijk gaan helpen in het bedrijf van haar man. Verder zorgde ze voor het gezin.

De heer en mevrouw Van Rennes kennen elkaar nog van heel vroeger. “We hebben bij elkaar in de box gestaan tijdens logeerpartijtjes”, vertelt mevrouw Van Rennes. In de tienerjaren sloeg de vonk over en na enkele jaren verkering verloofde het stel zich in 1965. Twee jaar later trouwden ze in Zeist.

Uiteraard staat echtpaar Van Rennes nog stil bij hun gouden huwelijksjubileum. Op verzoek van de kinderen moeten ze de avond van het jubileum vrij houden en op een later moment is er een etentje met familie en vrienden.

Uitgelicht