Gastheren/vrouwen, voetbaltrainers, Wmo-raadsleden en EHBO-ers

De vrijwilligersvacaturebank van Welzijn Rivierstroom is weer aangevuld met een aantal vacatures.

De vrijwilligersvacaturebank van Welzijn Rivierstroom is weer aangevuld met een aantal vacatures. Zo staan er sinds deze week vacatures op voor gastheren/vrouwen voor Tante zus en zo bij Elim in Ochten en voor de 55+ vitaliteitsdag op 28 oktober in Dodewaard.

Het Rode Kruis in de Betuwe zoekt nieuwe vrijwilligers. Zij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilligerscoördinator en naar EHBO-ers. EHBO-ers worden ingezet bij evenementen en krijgen daar een opleiding voor van het Rode Kruis.

Ook is er een nieuwe vacature voor Wmo-raadslid. Als Wmo-raadslid maak je onderdeel uit van de Wmo-raad en adviseer je de gemeente bij keuzes die worden gemaakt op het gebied van de Wmo en werk en inkomen.

De laatste nieuwe vacature is die van voetbaltrainer bij voetbalvereniging Kesteren. Voor de jeugd zoekt VV Kesteren 2 nieuwe trainers.

Inwoners die interesse hebben in deze vrijwilligersactiviteiten kunnen direct contact opnemen met deze organisaties. Meer informatie en adresgegevens staan op de vrijwilligersvacaturebank van Welzijn Rivierstroom Neder-Betuwe of mail naar vrijwlligersnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl. Als u vragen heeft, bel gerust met Folkert Kooistra 06 19544160 of mail naar folkertkooistra@welzijnrivierstroom.nl

Uitgelicht