Diamant voor echtpaar Van Blijderveen-Peters uit Opheusden

Op maandag 14 augustus 2017 was het zestig jaar geleden dat de heer P. van Blijderveen en mevrouw D. van Blijderveen-Peters trouwden. Namens de gemeente bracht loco-burgemeester Hans Keuken het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Blijderveen
Foto door 3JetFotografie Ochten

Het diamanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer C.G.A. Cornielje.

De wieg van zowel Piet (82 jaar) als Diny (78 jaar) stond in Opheusden; hier trouwden zij ook in 1957. Het echtpaar kreeg drie zonen en twee dochters; de familie is inmiddels ook uitgebreid met drie kleinkinderen.

De heer Van Blijderveen heeft onder andere zo’n 23 jaar, tot aan het pensioen, bij Recticel gewerkt, mevrouw Van Blijderveen zorgde ervoor dat het binnen het gezin op rolletjes bleef lopen.

Piet en Diny hebben elkaar op de ijsbaan in Opheusden ontmoet. Na een kleine drie jaar verkering zijn zij in 1957 getrouwd. Samen met kinderen en kleinkinderen staan zij bij één van de dochters thuis stil bij hun huwelijksjubileum. “Gezellig met degenen die ons dierbaar zijn”, zegt mijnheer Van Blijderveen.

Echtpaar Van Blijderveen
Foto door 3JetFotografie Ochten