Bijeenkomst Toekomst beschermd wonen en maatschappelijke opvang

Heeft u op dit moment te maken met beschermd wonen en maatschappelijke opvang? Bent u bijvoorbeeld cliënt, mantelzorger of werkt u als professional in deze sector? Dan nodigen de gemeenten in Rivierenland u graag uit voor een bijeenkomst over de toekomst van beschermd wonen en maatschappelijke opvang. De bijeenkomst is op 6 september van 19.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in Nijmegen.

De gemeente Nijmegen regelt op dit moment beschermd wonen en maatschappelijke opvang voor alle gemeenten in de regio Rivierenland en de regio Nijmegen. Vanaf 2020 is iedere gemeente zelf verantwoordelijk voor beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over beschermd wonen en maatschappelijke opvang in de toekomst. De bijeenkomst is in Nijmegen en gratis. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie leest u in augustus op de gemeentepagina.

Als u nog vragen heeft dan kunt u deze stellen via deze link